Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pasta

Garnituur

Dresseren

  • pijnboompitten, geroosterde 50.0 g
  • parmesaanse kaas in schilfers 50.0 g

Bereiding

  1. Pasta

    Kook de fusilli in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Koel ze snel weer af.
  2. Garnituur

    • Knijp de ontdooide bladspinazie uit.
    • Kook de erwtjes kort en koel snel weer af.
    • Snij de courgette in fijne schijfjes.
    • Meng de caesar dressing met de Knorr Primerba rode pesto.
  3. Dresseren

    • Meng de afgekoelde pasta met de uitgeknepen spinazie, de erwten en de gesneden courgette en voeg de dressing toe.
    • Doe de pastasalade in een serveerschotel.
    • Werk af met de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.
    Tip: Geef je eigen draai aan deze salade door te variëren met groenten. Groene asperges, fijne roosjes broccoli of gesnipperde boerenkool bijvoorbeeld. Als het maar groen is!
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu