Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Puree

  • pompoen 600 g
  • knoflook, ongepelde tenen 3 st
  • tijm 4 takjes
  • bloedsinaasappels 0.5 st
  • olijfolie
  • zout en peper
  1. Puree

    Snij de bloedsinaasappel in parten. Verwarm de oven voor op 180°C. Pak een 60 centimeter lang vel bakpapier. Leg hier midden op de pompoen, knoflook, tijm en sinaasappelparten. Besprenkel de ingrediënten met olijfolie, bestrooi ze met versgemalen peper en zout en vouw ze op als een pakket. Leg het pakket ondersteboven op een bakplaat. Bak 25 minuten. Vouw het pakket open. Knijp het sap uit de sinaasappelparten en bak nog eens vijftien minuten. Pel de knoflook en pureer het vruchtvlees. Serveer bij bijvoorbeeld gestoofde wilde eend.
+