Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

Opmaak

  • Sjanghai paksoi
  1. Saus

    Snijd de sinaasappels uit en vang het sinaasappelvocht op.
    Kook een halve liter pepersaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
    Kruid de eendenborsten met zout en peper en bak ze rose in de Phase.
    Blus de pan af met het sinaasappelsap en voeg de honing en vervolgens de pepersaus toe.
  2. Opmaak

    Maak de paksoi schoon en snijd ze in brede repen.
    Bak de paksoi kort in wat Phase en breng op smaak met zout en peper.
    Snijd de eendenborsten en verdeel ze over de borden.
    Leg de uitgesneden sinaasappel en de paksoi erbij.
    Schep de saus erover en garneer met wat postelein
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan