Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • handsinaasappels 3.0 st
  • tamme eendenborst 10.0 st
  • zeezout en peper, fijn
  • geklaarde boter
  • honing 10.0 g

Opmaak

  • Sjanghai paksoi

Een moderne variant op de klassieke "Canard a la Orange" 

...

Bereiding

  1. Saus

    Snijd de sinaasappels uit en vang het sinaasappelvocht op.Kook een halve liter pepersaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.Kruid de eendenborsten met zout en peper en bak ze rose in de boter.Blus de pan af met het sinaasappelsap en voeg de honing en vervolgens de pepersaus toe.
  2. Opmaak

    Maak de paksoi schoon en snijd ze in brede repen.Bak de paksoi kort in watboter en breng op smaak met zout en peper.Snijd de eendenborsten en verdeel ze over de borden.Leg de uitgesneden sinaasappel en de paksoi erbij.Schep de saus erover en garneer met wat postelein
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu