Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep


De zachte smaak van bloemkool samen met de romige vette zalm verdient een mooie tegenhanger. Daarom kozen wij voor de pittige rucola met een vleugje olijfolie.

...

Bereiding

  1. Soep

    Bereiding Breng twee en een halve liter water aan de kook en blancheer hierin de bloemkoolroosjes. Meet twee liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de kippen crème soep gedurende 5 minuten rustig door. Blancheer ondertussen de rucola en draai deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe. Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola-olie en wat zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu