Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Shoarmavlees, gekruid 350.0 g
  • geklaarde boter
  • tuinboontjes 250.0 g
  • platte peterselie 10.0 g
  • mintblaadjes 10.0 g
  • Gezouten citroen 30.0 g

De gezouten citroen geeft in deze soep een mooie zilte en frisse smaak en is onmisbaar in dit recept.

...

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of 'au bain marie' in een pan met heet water.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen het shoarmavlees en voeg de knoflook toe.Voeg de tuinboontjes en de afgespoelde witte bonen aan de soep toe.Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  3. Opmaak

    Verdeel het shoarmavlees over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu