Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • geitenkaas 200.0 g
  • pijnboompitten, geroosterd 60.0 g
  • koriander, fijngesnipperd 10.0 g

In de Indiase keuken maakt men veel gebruik van spinazie in curry's. Daarom combineerden we deze soep met nog meer kenmerkende Indiase ingredienten zoals, kikkererwten, zachte kaas, pijnboompitten, koriander en natuurlijk kerrie puree. Ontdek het recept - speciaal voor professionele chefs!

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe.
    • Voeg de kerriepuree en de kikkererwten toe en laat de spinaziesoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
  2. Opmaak

    • Schep de spinaziesoep in de kommen en garneer de soep met de geitenkaas, pijnboompitten en de koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu