Menu
Punten
+

Soep

  • water 2 l
  • Knorr Klassiek Spinazie Crèmesoep opbrengst 10L 220 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 150 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de kerriepuree en de kikkererwten toe en laat de spinaziesoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
  2. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en garneer de soep met de geitenkaas, pijnboompitten en de koriander.
+

Soep

  • water 2 l
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 150 g
  • Knorr Klassiek Spinazie Crèmesoep opbrengst 10L 220 g

Opmaak

  • geitenkaas 200 g
  • pijnboompitten, geroosterd 60 g
  • koriander, fijngesnipperd 10 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de kerriepuree en de kikkererwten toe en laat de spinaziesoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
  2. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en garneer de soep met de geitenkaas, pijnboompitten en de koriander.