Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kruidenboter

Paddenstoelen dragon boter

Peper citrus boter

Tomaten paprika boter

Opmaak

  • zuurdesembrood 1.0 st

Borrel & bites op het menu.

...

Bereiding

  1. Kruidenboter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de tuinkruiden, knoflook en de citrus toe en breng op smaak met wat peper.
    • Spuit rozetten van de boter, of vul de vormen af, of rol de boter op in vetvrijpapier.
    • Zet de boter koel.
  2. Paddenstoelen dragon boter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Maal de gedroogde paddenstoelen tot fijn poeder.
    • Voeg het paddenstoelenpoeder, dragon en de umami toe
    • Spuit rozetten van de boter, of vul de vormen af, of rol de boter op in vetvrijpapier.
    • Zet de boter koel.
  3. Peper citrus boter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de peperpuree, citroen zest en de citrus toe.
    • Spuit rozetten van de boter, of vul de vormen af, of rol de boter op in vetvrijpapier.
    • Zet de boter koel.
  4. Tomaten paprika boter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de paprikapuree, tomatenpuree en het tomatenpoeder toe.
    • voeg voor wat extra diepgang gerookt paprika poeder toe.
    • Spuit rozetten van de boter, of vul de vormen af, of rol de boter op in vetvrijpapier.
    • Zet de boter koel.
  5. Opmaak

    • Serveer de boters met een mooi stuk zuurdesem of breekbrood op een plank.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu