Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep bereiding

won tons

  • gehakt, gekruid 600.0 g
  • Won-ton velletjes 30.0 stuks

opmaak

  • lente-uitjes 80.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
  2. won tons

    Vorm ondertussen van het gehakt zo’n 30 gehaktballetjes. Leg de won-tonvelletjes uit op de werkbank en bestrijk ze licht met wat water. Verdeel de gehakt balletjes over de won-tonvelletjes en vouw ze voorzichtig dicht. Snijd ze eventueel iets bij en kook de won-tons in water met wat zout gaar.
  3. opmaak

    Snijd de lente ui in ringetjes. Verdeel de won-tons over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met lente ui en sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu