Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rookworst

  • olijfolie
  • zwarte peper

Broodje

  • zwarte boontjes 400 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 5 dl
  • Surinaamse broodjes 10 st
  • cheddarkaas 200 g
  • Hellmann's Real 5 L 100 g
  • groene kruiden 10 g
  1. Rookworst

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking, smeer ze in met wat olie, tuinkruiden en kruid ze met zwarte peper. Grill de rookworsten op de grill of barbecue.
  2. Broodje

    Spoel de zwarte boontjes af en maak ze aan met de vinaigrette. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de aangemaakte boontjes, geraspte cheddar en daarop de gegrilde rookworst. Maak de hotdog af met de mayonaise, pittige paprikasaus, krokante uitjes en de kruiden.
+

Rookworst

Broodje

  • Surinaamse broodjes 10 st
  • cheddarkaas 200 g
  • Hellmann's Real 5 L 100 g
  1. Rookworst

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking.
  2. Broodje

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de geraspte cheddar en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de mayonaise, pittige paprikasaus en de krokante uitjes.