Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • bospeen 800.0 g
  • bietjes, gekookt 1.0 kg
  • olijfolie
  • zout en peper

Garnituur

  • bloedsinaasappels 4.0 st
  • radijs 10.0 st
  • jonge spinazie 100.0 g

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • sumak 2.0 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos Vloeibaar 1L 3.0 dl

Bereiding

  1. Groenten

    • Schil de bospeen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Snijd de bieten in gelijkmatige stukkenMeng de groenten afzonderlijk van elkaar met tijm en olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
    • Maak de radijsjes schoon en snijd ze op de mandoline in plakjes.
    • Was de spinazie blaadjes en slinger ze droog in een slacentrifuge.
  3. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde bieten en de wortel over de borden. 
    •  Verdeel hierover de sinaasappelpartjes en de gesneden radijs. 
    •  Maak de salade af met spinazie, granaatappel, vinaigrette en wat sumak.  
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu