Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten:

  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 500 g
  • courgette in grove stukken gesneden. 400 g
  • winterwortel, grof gesneden 400 g
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    15 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    50 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    15 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    25 ml
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Couscous:

  • couscous 500 g
  • water 500 ml
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    10 ml
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Vinaigrette:

  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    200 g
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    100 g
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    20 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de kikkererwten samen met de courgette en de stukken wortel. Kruid de groenten met de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de Phase Plus. Plaats de groenten daarna in de oven gedurende 30 minuten.
  2. Couscous:

    Kook ondertussen het water met de Phase Plus. Als het kookpunt bereikt is, voeg je de couscous toe en neem je deze van het vuur. Laat nu enkele minuten wellen. De couscous goed losroeren en bij de groenten mengen die uit de oven komen. Koel nu snel terug.
  3. Vinaigrette:

    Maak ondertussen de vinaigrette: meng de Knorr Collezione Italiana Tomatino samen met de Hellmann’s Vinaigrette Shallot Red Onion en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten. Verdeel de vinaigrette over de afgekoelde salade.