Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten:

Couscous:

  • couscous 500.0 g
  • water 500.0 ml
  • geklaarde boter 10.0 ml

Vinaigrette:


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Meng de kikkererwten samen met de courgette en de stukken wortel.
    Kruid de groenten met de Knorr Professional Specerijenpuree
    Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de boter.
    Plaats de groenten daarna in de oven gedurende 30 minuten.
  2. Couscous:

    Kook ondertussen het water met wat olie.
    Als het kookpunt bereikt is, voeg je de couscous toe en neem je
    deze van het vuur. Laat nu enkele minuten wellen.
    De couscous goed losroeren en bij de groenten mengen die uit
    de oven komen.
    Koel nu snel terug.
  3. Vinaigrette:

    Maak ondertussen de vinaigrette: meng de Knorr Collezione
    Italiana Tomatino samen met de Hellmann’s Vinaigrette Shallot
    Red Onion en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon
    Groenten.
    Verdeel de vinaigrette over de afgekoelde salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu