Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten:

Couscous:

Vinaigrette:

  1. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Meng de kikkererwten samen met de courgette en de stukken wortel.
    Kruid de groenten met de Knorr Professional Specerijenpuree
    Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de Phase Plus.
    Plaats de groenten daarna in de oven gedurende 30 minuten.
  2. Couscous:

    Kook ondertussen het water met de Phase Plus.
    Als het kookpunt bereikt is, voeg je de couscous toe en neem je
    deze van het vuur. Laat nu enkele minuten wellen.
    De couscous goed losroeren en bij de groenten mengen die uit
    de oven komen.
    Koel nu snel terug.
  3. Vinaigrette:

    Maak ondertussen de vinaigrette: meng de Knorr Collezione
    Italiana Tomatino samen met de Hellmann’s Vinaigrette Shallot
    Red Onion en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon
    Groenten.
    Verdeel de vinaigrette over de afgekoelde salade.
+