Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Springrolls

  • rijst vellen 25 stuks
  • groene, onrijpe mango 2 st
  • mini komkommer 5 st
  • rode Chili peper 1 st
  • gerookte zalm 700 g
  • Thaise basilicum 5 takjes
  • mint 2 takjes
  • limoen

Opmaak

  • daikoncress 1 bakje
  • Sakura cress 1 bakje
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 3 dl
  1. Springrolls

    Schil de mango’s en snijd de uiteinden van de minikomkommers af.
    Snijd de mango’s en de komkommer in julienne op een Japanse mandoline.
    Maak de rode chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en snijd fijn.
    Snijd de zalm in dunne plakjes en pluk de basilicum, koriander en de mint.
    Week een rijstvelletje in warm water tot dit week wordt.
    Leg het rijstvelletje op een schone keukendoek.
    Verdeel er wat gesneden mango, komkommer, zalm, rode peper, geplukte kruiden en limoenrasp over.
    Vouw en rol het geheel strak op tot een mooi rolletje.
    Herhaal tot er vijfentwintig ‘springrolls’ zijn.

  2. Opmaak

    Snijd vijf ‘springrolls’ doormidden en verdeel deze over de kommetjes.
    Leg de overige ‘springrolls’ erbij en garneer met de cress-soorten.
    Serveer de ‘springrolls’ met de Jalapeno Ginger Vinaigrette.
+