Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Merquez

  • gevogelte merguez worstjes 20 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • zwarte boontjes 400 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • cheddar kaas, geraspte 200 g
  • Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    100 g
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • verse bieslook, gesneden 5 g
  • kervel gehakt 5 g

Bereiding

  1. Merquez

    Bak de merquez worstjes in wat Phase.
  2. Garnituur

    Spoel de zwarte boontjes af en maak ze aan met de vinaigrette. Meng de knoflookpuree door de mayonaise.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de aangemaakte boontjes en daarop de merquez. Maak de hot chick af met de geraspte cheddar, paprikasaus, knoflooksaus, uitjes en de gemengde kruiden.