Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Merquez

  • gevogelte merguez worstjes 20 g

Garnituur

  • zwarte boontjes 400 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 100 g

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • cheddar kaas, geraspte 200 g
  • verse bieslook, gesneden 5 g
  • kervel gehakt 5 g
  1. Merquez

    Bak de merquez worstjes in wat Phase.
  2. Garnituur

    Spoel de zwarte boontjes af en maak ze aan met de vinaigrette.
    Meng de knoflookpuree door de mayonaise.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de aangemaakte boontjes en daarop de merquez.
    Maak de hot chick af met de geraspte cheddar, paprikasaus, knoflooksaus, uitjes en de gemengde kruiden.
+