Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Rijst

  • water 1 l
  • Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    20 g
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    80 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • langkorrelrijst 500 g

Salade

  • ananas 5 st
  • witte, zoete druiven zonder pit (eventueel blik) 250 g
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    300 g
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • appel, blokjes 3 st

Opmaak

  • perzik 2 st
  • Kokosrasp, geroosterd 20 g
  • bladpeterselie 20 g

Bereiding

  1. Rijst

    Breng het water aan de kook met de groentebouillon en 40 gram kerriepuree. Kook de rijst hierin gaar, spoel koud en laat uitlekken.
  2. Salade

    Schil de ananas en snijd hem in kleine blokjes en snijd de druiven in de lengte door. Vermeng ze met de rijst. Vermeng de yoghurtdressing met de resterende kerriepuree en voeg de appelblokjes toe. Meng de rijst erdoor.
  3. Opmaak

    Snijd de perziken in partjes. Garneer de rijstsalade met perzikpartjes, kokosrasp en platte peterselie.