Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rijst

  • water 1 l
  • langkorrelrijst 500 g

Salade

  • ananas 5 st
  • witte, zoete druiven zonder pit (eventueel blik) 250 g
  • appel, blokjes 3 st

Opmaak

  • perzik 2 st
  • Kokosrasp, geroosterd 20 g
  • bladpeterselie 20 g
  1. Rijst

    Breng het water aan de kook met de groentebouillon en 40 gram kerriepuree.
    Kook de rijst hierin gaar, spoel koud en laat uitlekken.
  2. Salade

    Schil de ananas en snijd hem in kleine blokjes en snijd de druiven in de lengte door.
    Vermeng ze met de rijst. Vermeng de yoghurtdressing met de resterende kerriepuree en voeg de appelblokjes toe.
    Meng de rijst erdoor.
  3. Opmaak

    Snijd de perziken in partjes.
    Garneer de rijstsalade met perzikpartjes, kokosrasp en platte peterselie.
+