Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Burgers

Garnituur

  • Calvé Satésaus Indonesia 2,5 kg 150.0 g
  • water 1.5 l
  • paksoi 300.0 g
  • zonnebloemolie 10.0 g
  • tauge 100.0 g
  • mosterdsla 75.0 g

Opmaak

  • zoetzure komkommer 250.0 g
  • zoetzure rode uien 100.0 g
  • pinda crumble 100.0 g
  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.

    Verdeel de plakjes cheddar kaas over de burgers en zet ze onder de salamander of in de oven.

  2. Garnituur

    Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.

    Maak de paksoi schoon en bak deze kort in wat zonnebloemolie.

    Maak de taugé schoon was de sla.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.

    Beleg de broodjes met de satésaus, paksoi, zoetzure komkommer en daarop de burger.

    Maak de burger af met de zoetzure uitjes, taugé, mizuna en tot slot de pinda crumble.