Menu
Punten

Ingrediënten

+

Curry:

Rijst:

  • kurkuma 2.0 g

Zoetzuur:

  • beukenzwammetjes 150.0 g
  • komkommer 0.5 g
  • sjalotjes 2.0 st
  • Puntpaprika's 1.0 stuks
  • sushirijstazijn 2.0 dl
  • Suikerwater 1:1 2.0 dl
  • gember 50.0 g
  • citroengras 1.0 st
  • rode Chili peper 0.13 st

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1.0 g

Bereiding

  1. Curry:

    • Verhit de olie, voeg de uien, paprika, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar.
    • Voeg de tikka masala saus toe en breng het geheel aan de kook.
    • Bak de vegetarische kip stukjes bij voorkeur ontdooid, in wat olie en voeg ze aan de curry toe.
    • Koel de tikka masala curry terug.
  2. Rijst:

    • Kook de basmati rijst met de kurkuma.
    • Giet de rijst af en laat de rijst droog stomen.
    • Koel de rijst terug.
  3. Zoetzuur:

    • Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel.
    • Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  4. Opmaak:

    • Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel.
    • Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  5. Tip:

    • Verkoop er eventueel wat naanbrood bij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu