Vegan Tikka Masala met zoet zure groenten (traiteurs) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • paprika mix, grof gesneden 400 g

Rijst:

  • kurkuma 2 g

Zoetzuur:

  • beukenzwammetjes 150 g
  • komkommer 0.5 g
  • sjalotjes 2 st
  • Puntpaprika's 1 stuks
  • sushirijstazijn 2 dl
  • Suikerwater 1:1 2 dl
  • gember 50 g
  • citroengras 1 st
  • rode Chili peper 0.13 st

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1 g
  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien, paprika, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar. Voeg de tikka masala saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak de vegetarische kip stukjes bij voorkeur ontdooid, in wat olie en voeg ze aan de curry toe. Koel de tikka masala curry terug.
  2. Rijst:

    Kook de basmati rijst met de kurkuma. Giet de rijst af en laat de rijst droog stomen. Koel de rijst terug.
  3. Zoetzuur:

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  4. Opmaak:

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  5. Tip:

    Verkoop er eventueel wat naanbrood bij.