Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

Opmaak

  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • stro aardappel, gefrituurd 300.0 g
  • Hellmann's Ketchup 75.0 g
  • knoflook mayonaise 75.0 g
  • jonge kaas, geraspt 200.0 g
  • shoarmakruiden 5.0 g
  • icebergsla, tomaat en rode ui 100.0 g

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter.
Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.
    Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.
    Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.
    Leg daarop de gegrilde rookworst en de stroaardappels.
    Verdeel de ketchup, knoflook mayonaise en daarop kaas en de shoarmakruiden.
    Gratineer de hotdog in de oven of onder de salamander.
    Maak de hotdog af met de gemengde salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu