Menu
Punten

Personen

+

Puree

Zalm

  • zalmmootjes 900.0 g

Saus

Opmaak

  • gemengde gegrilde groente 600.0 g
  • zongedroogde cherry tomaatjes 300.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor vers specialisten. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Puree

    • Meng de basilicum samen met de geconcentreerde bouillon en de room door het koude water.
    • Meng met een garde al roerend de afgewogen pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten gekoeld opstijven.
  2. Zalm

    • Kruid de zalm met zout en peper en bak deze aan beide kanten in wat olijfolie.
    • Koel de gebakken zalm snel terug.
  3. Saus

    • Roer de basilicumpuree door de saus. 
  4. Opmaak

    • Spuit de puree met behulp van een spuitzak in de bakjes.
    • Verdeel daarover de zalm, gegrilde groenten en de gedroogde tomaatjes.
    • Bedek de zalm met de saus. 
  5. Tip

    Voor dit gerecht maken wij gebruik van diepvries gegrilde groenten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu