Menu
Punten

Personen

+

Soep

Kokosschuim

  • kokosmelk 125.0 g
  • room 125.0 g

Limoenblad

  • Limoenblad, gedroogd 2.0 g

Opmaak

  • Chili flakes 0.5 g
  • limoen 1.0 st

Ontdek de veelzijdigheid van soep op de borrelplank.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de gember en de basilicum toe.
  2. Kokosschuim

    • Meet de kokosmelk en de room af.
    • Giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Limoenblad

    • Maal de gedroogde limoenblaadjes tot een fijn poeder.
  4. Opmaak

    • Schep de soep in de kommetjes en spuit het kokosschuim erop.
    • Maak de soep af met de chili, limoenblad en wat geraspte limoenschil.
  5. Borrelplank

    • Serveer de rode curry soep met bijvoorbeeld een Japanse Yakitori, zalm sushi, garnalentoast en kroepoekjes voor een echte Aziatische borrelplank.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu