Menu
Punten

Personen

+

Soep

Garnituur

  • gerookt spek 50.0 g
  • krokant gebakken uitjes 35.0 g
  • ingemaakt mosterdzaad 50.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van soep op de borrelplank.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de dille en de tijm toe.
  2. Garnituur

    • Snijd het spek in fijne reepjes en bak ze krokant in wat olie.
    • Meng de krokante spekjes met de uitjes.
  3. Opmaak

    • Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de spek & uitjes en de mosterdzaadjes.
  4. Borrelplank

    • Serveer de mosterdsoep met bijvoorbeeld een gevuld eitje, kaasdomino’s, bitterballen en wat Amsterdams zuur voor een echte Hollandse borrelplank.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu