Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 3.0 st
  • koriander tak 1.0 bos

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combi-steamer of 'au bain marie' in een pan met heet water (zie de verpakking)Schil en was de aardappels en snijd ze in grove stukken.Maak de prei schoon en snijd deze in grove stukken.Breng het water aan de kook en voeg de bouillon en de roomkaas toe.Voeg de aardappel, prei, knoflook, gember, chili en kaneel toe.Breng de soep opnieuw aan de kook en draai het vuur lager.Kook de soep voor tenminste 15 minuten tot de aardappels gaar zijn.Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.Voeg de zwarte boontjes toe.
  2. Garnituur

    Snijd de chilipepers fijn en pluk de koriander.

  3. Opmaak

    Maak de soep af met de chilipepers en de koriander
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu