Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Unox Basis Runderbouillon voor 5L
    Unox Basis Runderbouillon voor 5L
    1 zak
    Unox Basis Runderbouillon voor 5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Zoete aardappels 625 g
  • prei 625 g
  • roomkaas 250 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 6 g
  • kaneelpoeder 2 g
  • zwarte boontjes 350 g
  • water 2.5 l

Garnituur

  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 3 st
  • koriander 1 bos

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combi-steamer of 'au bain marie' in een pan met heet water (zie de verpakking) Schil en was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Maak de prei schoon en snijd deze in grove stukken. Breng het water aan de kook en voeg de bouillon en de roomkaas toe. Voeg de aardappel, prei, knoflook, gember, chili en kaneel toe. Breng de soep opnieuw aan de kook en draai het vuur lager. Kook de soep voor tenminste 15 minuten tot de aardappels gaar zijn. Pureer de soep met een staafmixer of in een blender. Voeg de zwarte boontjes toe.
  2. Garnituur

    Snijd de chilipepers fijn en pluk de koriander.

  3. Opmaak

    Maak de soep af met de chilipepers en de koriander