Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 3.0 st
  • koriander tak 1.0 bos

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combi-steamer of 'au bain marie' in een pan met heet water (zie de verpakking)
    • Schil en was de aardappels en snijd ze in grove stukken.
    • Maak de prei schoon en snijd deze in grove stukken.
    • Breng het water aan de kook en voeg de bouillon en de roomkaas toe.
    • Voeg de aardappel, prei, knoflook, gember, chili en kaneel toe.
    • Breng de soep opnieuw aan de kook en draai het vuur lager.
    • Kook de soep voor tenminste 15 minuten tot de aardappels gaar zijn.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    • Voeg de zwarte boontjes toe.
  2. Garnituur

    • Snijd de chilipepers fijn en pluk de koriander.
  3. Opmaak

    • Maak de soep af met de chilipepers en de koriander
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu