Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Patak’s Korma Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Korma Curry Saus 2.2 L
    700 g
    Knorr Patak’s Korma Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Gehakt

  • Lamsgehakt 1 kg
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper
  • eiwit 30 g
  • Chili flakes 1 g
  • kaneel 2 g
  • komijn 4 g

Salade

  • tomaten 5 st
  • komkommer 1 st
  • rode ui 1 st
  • granaatappelpitten 75 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • naanbrood, klein 5 stuks
  • kokos chips 50 g
  • shiso purple cress 0.5 bakje
  • limoencress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook.
  2. Gehakt

    Maak het lamsgehakt aan met de knoflook, paprika, komijn, kaneel, chili, eiwit en zout en peper. Draai dertig balletjes en braad deze in wat phase bruin. Voeg de gebraden gehaktballetjes aan de kormasaus toe.

  3. Salade

    Snijd de tomaten en de komkommer in stukjes en de ui in halve ringen. Voeg de granaatappel toe en maak de salade aan met wat vinaigrette.

  4. Opmaak

    Schep de lamsgehaktballetjes samen met de saus op een schaal. Snijd het naanbrood in stukken en serveer deze bij de korma. Maak het geheel af met de geroosterde kokos en de cress.