Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g

Gehakt

  • Lamsgehakt 1 kg
  • zout en peper
  • eiwit 30 g
  • Chili flakes 1 g
  • kaneel 2 g
  • komijn 4 g

Salade

  • tomaten 5 st
  • komkommer 1 st
  • rode ui 1 st
  • granaatappelpitten 75 g

Opmaak

  • naanbrood, klein 5 stuks
  • kokos chips 50 g
  • shiso purple cress 0.5 bakje
  • limoencress 0.5 bakje
  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook.
  2. Gehakt

    Maak het lamsgehakt aan met de knoflook, paprika, komijn, kaneel, chili, eiwit en zout en peper. Draai dertig balletjes en braad deze in wat phase bruin. Voeg de gebraden gehaktballetjes aan de kormasaus toe.

  3. Salade

    Snijd de tomaten en de komkommer in stukjes en de ui in halve ringen. Voeg de granaatappel toe en maak de salade aan met wat vinaigrette.

  4. Opmaak

    Schep de lamsgehaktballetjes samen met de saus op een schaal. Snijd het naanbrood in stukken en serveer deze bij de korma. Maak het geheel af met de geroosterde kokos en de cress.