Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • komkommer 650.0 g
  • muntblaadjes 5.0 g
  • Unox Basis Groentebouillon voor 5L 4.0 dl
  • Granny Smith 160.0 g
  • gin 20.0 g
  • limoensap 20.0 g
  • zout 1.5 g
  • witte peper 0.1 g

Opmaak

  • mini komkommer 5.0 st
  • mint 10.0 takjes

Bereiding

  1. Soep

    Snijd de komkommers en de appel in stukken (niet schillen).Pureer ze vervolgens met de koude geconcentreerde groentebouillon , munt, gin, limoen, zout en peper.Passeer de soep door een zeef.Serveer de cocktail koud.
  2. Opmaak

    Schenk de “Minty cucumber” in glaasjes.Garneer met in zessen gesneden minikomkommer en topje mint met lange steel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu