Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quinoa:

  • quinoa 400.0 g

Garnituur:

  • halloumi (geitenkaas uit Cyprus) 600.0 g
  • olijfolie
  • cherry tomaatjes, gemengde 700.0 g

Opmaak:

  • snocciolate olijven 150.0 g
  • courgette spaghetti 100.0 g
  • basilicum cress 5.0 bakje
  • verse oregano 1.0 tak

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take away.

...

Bereiding

  1. Quinoa:

    Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel afkoelen.
  2. Garnituur:

    Snijd de halloumi in plakken en dep ze droog.
    Smeer de plakken in met wat olijfolie en grill ze aan beide kanten.
    Snijd de gegrilde halloumi vervolgens in blokjes.
    Halveer de cherry tomaatjes.
  3. Opmaak:

    Schep de quinoa in de bowls.
    Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes samen met de gegrilde halloumi en de olijven over de quinoa.
    Maak de salade af met de courgette spaghetti.
    Verpak de kruiden en de dressing in aparte disposable bakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu