Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Quinoa:

  • quinoa 400.0 g

Garnituur:

  • halloumi (geitenkaas uit Cyprus) 600.0 g
  • olijfolie
  • cherry tomaatjes, gemengde 700.0 g

Opmaak:

  • snocciolate olijven 150.0 g
  • courgette spaghetti 100.0 g
  • basilicum cress 5.0 bakje
  • verse oregano 1.0 tak
  1. Quinoa:

    Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.

    Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur:

    Snijd de halloumi in plakken en dep ze droog.
    Smeer de plakken in met wat olijfolie en grill ze aan beide kanten.
    Snijd de gegrilde halloumi vervolgens in blokjes.
    Halveer de cherry tomaatjes.
  3. Opmaak:

    Schep de quinoa in de bowls.
    Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes samen met de gegrilde halloumi en de olijven over de quinoa.
    Maak de salade af met de courgette spaghetti.
    Verpak de kruiden en de vinaigrette in aparte disposable bakjes.