Matcha muffins met witte chocolade en viooltjes | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Muffins

  • kristalsuiker 20 g
  • bloem 300 g
  • Pure Leaf Matcha Poeder Thee 25 zakjes 5 g
  • bakpoeder 10 g
  • eieren 2 st
  • volle melk 2.5 dl
  • zonnebloemolie 1.2 dl

Opmaak

  • witte chocolade 100 g
  • cacao boter 20 g
  • viooltjes, eetbaar 20 st
  • cranberry's, gedroogde 25 g
  1. Muffins

    Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Meng alle natte ingrediënten door elkaar. Meng de twee mengsels samen tot een beslag. Vul 8 à 10 cups af met het beslag. Bak de Muffins op 180ºc gedurende 15 à 20 minuten. Laat de muffins afkoelen en zet ze voor het doorhalen even in de vriezer.
  2. Opmaak

    Smelt de witte chocolade samen met de cacaoboter. Haal de muffins door de witte chocolade en herhaal dit eventueel nogmaals. Verdeel de geplukte vioolblaadjes samen met de cranberry's over de muffins. Bestuif de muffins voor het stollen met nog wat matcha.