Korma met vegetarische gehaktballetjes (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • rode Chili peper 5 st
  • Knorr Patak’s Korma Curry Saus 2.2 L 700 ml
  • bloemkool 150 g
  • peultjes 100 g
  • sperziebonen 166.67 g
  • groene asperges 100 g
  • zout

Rijst

Crumble

  • kokos flakes 5 g
  • sesamzaadjes 1 g
  • cashewnoten 5 g
  • krokante yoghurt 5 g
  • Chili flakes 5 g

Opmaak

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1 g
  • sesamzaadjes
  1. Saus

    Snijd de uien in brunoise en de rode peper fijn. Verhit de olie, voeg de uien en de rode peper toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid toe en verwarm ze in de saus. Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze in water met wat zout. Voeg de groenten aan de curry toe.
  2. Rijst

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.
  3. Crumble

    Rooster de kokos en de sesamzaadjes afzonderlijk van elkaar. Hak de cashewnoten in stukjes en meng ze met de geroosterde kokos, uitjes, crispy yoghurt en de chili.
  4. Opmaak

    Schep de korma gehaktballetjes in disposable bakjes en garneer ze met wat sesamzaadjes. Verdeel de rijst in aparte disposable bakjes en garneer met wat togarashi. Verpak de crumble in aparte disposable bakjes.