Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jus

  • uien, halve ringen 500.0 g
  • knoflookteen 2.0 st
  • boter
  • parures van champignons 200.0 g
  • tijm 2.0 tak
  • cognac 1.0 dl
  • Madeira 1.0 dl
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L 2.0 l

Bereiding

  1. Jus

    Bak de uien en knoflook bruin in boter. Rook ze twee uur in een koude rookoven. Bak de champignons in boter. Voeg de tijm toe. Blus af met cognac en Madeira. Voeg de kalfsfond toe. Doe de gerookte uien erbij en laat intrekken. Passeer en reduceer de saus.Serveertip:Serveer deze saus bijvoorbeeld bij rundvlees (entrecote), ree of haas. Of vervang de kalfsfond en alcoholische dranken door gevogeltefond of blanke fond en glaceer hiermee de groenten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu