Menu
Punten

Personen

+

Stamppot

Merquez worstjes

  • Merquez, gevogelte worstjes 20.0 st

Opmaak

  • oude kaas, fijn geraspt 150.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor vers specialisten. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Stamppot

    • Meng de curry en de knoflook samen met de geconcentreerde bouillon en de room door het koude water.
    • Meng met een garde al roerend de afgewogen pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Voeg de ontdooide prei, tomaat en de gebakken ui toe en meng het geheel goed door.
    • Laat de puree tenminste 15 minuten gekoeld opstijven.  
  2. Merquez worstjes

    • Bak de merquez worstjes in de pan of oven aan beide kanten.
    • Koel de gebakken merquez worstjes snel terug.
  3. Opmaak

    • Verdeel de stamppot over de bakjes.
    • Bestrooi met de geraspte kaas en leg daarop de merquez worstjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu