Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:

  • olie 50.0 g
  • De Vegetarische Slager NoBeef Veganistische Runderstuckjes Kant en Klaar 2x1kg 700.0 g
  • Shoarma kruiden, zonder zout 20.0 g
  • Paprika mix, in reepjes 400.0 g
  • (Rode) ui, in halve ringen 400.0 g

Salade garnituur:

  • Tomaat, 1 cm blokjes gesneden 300.0 g
  • ijsbergsla mix, gesneden 400.0 g
  • rode kool, fijn gesneden 200.0 g
  • rode ui, in fijne ringen gesneden 100.0 g

Opmaak en afgarneren:

  • Turkse broodjes, of grote pita’s, afgebakken 10.0 stuks

Op foodfestivals vind je heerlijke snacks maar gelukkig ook steeds meer met een vegetarische/veganistische insteek. Hieronder een heerlijk Broodje Doner Kebap welke onweerstaanbaar lekker is! 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Verwarm de oven voor op 180 graden.
    • Ontdooi de de Runderstuckjes
    • Meng de paprikareepjes en de halve uiringen, de Runderstuckjes , shoarma kruiden en Hellmann’s Ketchup met de olie, mix, en rooster in de oven voor ongeveer 8-10 minuten.
    • Doe de Hellmann’s Aioli in een spuitzak of flesje.
  2. Salade garnituur:

    • Was en snijd indien nodig ondertussen het salade garnituur.
  3. Opmaak en afgarneren:

    • Snijd de broodjes of pita’s in en schep het garnituur erin, garneer af met het salade garnituur en de Hellmann’s Aioli.
  4. Chefs tip:

    • Ook lekker met wat sambal saus, plakjes jalapeño of spaanse peper om alles net wat pikanter te maken.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu