Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Kipppendrumsticks:

  • geklaarde boter 40 g
  • kipdrumsticks 1 kg

Rijst:

  • Conimex Parboiled Rijst 5kg
    Conimex Parboiled Rijst 5kg
    300 g
    Conimex Parboiled Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Chorizo:

  • chorizo, plakjes 300 g
  • komijnpoeder 8 g
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    1 kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    40 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    8 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    12 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Groenten:

  • groentenblokjes 1 kg

Opmaak:

  • gekookte ham blokjes 300 g
  • platte peterselie, gesnipperd 30 g

Bereiding

  1. Kipppendrumsticks:

    Verhit de Phase en bak hierin de kippendrumsticks bruin, gaar deze verder in de oven en koel daarna zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking, en koel terug.
  3. Chorizo:

    Bak de Chorizo aan, voeg het komijnpoeder toe en koel terug. Meng koud met de Napoletana, knoflook, tijm en Sambal Oelek.
  4. Groenten:

    Wok de groenten en koel terug.
  5. Opmaak:

    Meng de groenten, gebakken kip, chorizo en gekookte hamdoor de rijst, en bestrooi met de peterselie.