Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kipppendrumsticks:

  • geklaarde boter 40.0 g
  • kipdrumsticks 1.0 kg

Rijst:

Chorizo:

Groenten:

  • groentenblokjes 1.0 kg

Opmaak:

  • gekookte ham blokjes 300.0 g
  • platte peterselie, gesnipperd 30.0 g

Bereiding

  1. Kipppendrumsticks:

    • Verhit deboter en bak hierin de kippendrumsticks bruin, gaar deze verder in de oven en koel daarna zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    • Kook de rijst volgens de verpakking, en koel terug.
  3. Chorizo:

    • Bak de Chorizo aan, voeg het komijnpoeder toe en koel terug. 
    • Meng koud met de Napoletana, knoflook, tijm en Sambal Oelek.
  4. Groenten:

    • Wok de groenten en koel terug.
  5. Opmaak:

    • Meng de groenten, gebakken kip, chorizo en gekookte hamdoor de rijst, en bestrooi met de peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu