Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Muskaatpompoen 5.0 kg
  • uien 2.0 kg
  • Garam masala 15.0 g
  • paprikapoeder 10.0 g
  • kerriepoeder 3.0 g
  • chilipoeder 1.0 g
  • olie
  • witte port 5.0 dl
  • Otafuku-sushiazijn 100.0 mg
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L 4.0 l
  • room 1.0 l

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Fruit de schoongemaakte en gesneden pompoen en de gepelde uien aan met de specerijen.Blus af met de vloeistoffen, kook gaar, pureer en zeef.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu