Ingrediënten
Spaanse paellastamppot à la Méditerranée
Step 1
Step 2
Step 3
Step 4

Step 5
Step 6
Step 1
-
serranoham, plakken 5.0 st
Step 2
-
gamba's 20.0 st
Step 3
-
mosselen 20.0 st
-
witte wijn 250.0 ml
Step 4
-
aardappelen, kruimig kokende 2.0 kg
-
zout
-
olijfolie
-
rode ui 2.0 st
-
prei,jonge 2.0 stuks
-
courgette 2.0 st
-
rode paprika 2.0 st
-
doperwten 200.0 g
-
paella kruiden 20.0 g
-
zalmfilet 200.0 g
-
zout en peper
Step 5
-
room 1.0 dl
-
Knorr Collezione Italiana Napoli Tomatensaus Poeder 6L 65.0 g
Step 6
-
olijfolie 100.0 ml
-
salty fingers 2.0 bakje
This is the recipe