Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Tomaten

Wrap


Voor de gast die tijdens de lunch niet kan kiezen is het 12 uurtje een geweldige uitkomst. Deze klassiekers vormen samen een geweldige combinatie.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. 
    • Kook de champignonsoep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Snijd ondertussen de champignons in plakjes, ham in reepjes en de bieslook fijn.
    • Bak de champignons in de boter en voeg ze aan de soep toe.
  2. Tomaten

    • Plicheer de tomaten, snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
    • Schil de appel en snijd ze in brunoise Meng de zure room, mierikswortel, dille en de mosterd door de mayonaise.
    • Meng de garnalen en de appel met de saus.
    • Vul de tomaten en plaats de kapjes erop.
  3. Wrap

    • Verdeel de caesar dressing over de wraps met behulp van een paletmes.
    • Snijd de gebraden kip in dunne plakjes en beleg de wraps.
    • Verdeel de romaanse sla samen met de geraspte kaas over de kip.
    • Rol de wrap strak op en halveer de wrap.
  4. Opmaak

    • Verdeel de hamreepjes over de soepkoppen. 
    • Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de gesneden bieslook.
    • Verdeel de kropslablaadjes over de borden en plaats de gevulde tomaten erop.
    • Leg de wrap erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu