Menu
Punten

Ingrediënten

+

Nasi

Saté

  • kipsaté spiesen (gemarineerd dijenvlees) 30.0 stuks
  • Calvé Satésaus Indonesia 2,5 kg 500.0 g
  • water 6.0 dl

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Nasi

    Kook de rijst met wat zout en koel deze terug.Bak het vlees in de boterVoeg de nasi mix toe en blus af met het water.Laat het geheel ca 5 minuten koken en koel vervolgens terug.Bak de nasi groenten in de boter en koel vervolgens terug.Meng de drie componenten met elkaar.
  2. Saté

    Gaar de saté spiesen in de hete lucht oven gedurende ca 10 minuten op 160ºC.Breng de saté pasta met het water aan de kook.Koel de saté spiesen en de saus terug.
  3. Opmaak

    Presenteer de nasi en de saté in een schaal en de saté saus apart.Verkoop er eventueel los seroendeng, gebakken uitjes en kroepoek van Conimex bij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu