Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Nasi

  • zout
  • nasivlees 200 g
  • water 0.5 l
  • nasi groenten 1 kg

Saté

  • kipsaté spiesen (gemarineerd dijenvlees) 30 stuks
  • Calvé Satésaus Indonesia 2,5 kg 500 g
  • water 6 dl
  1. Nasi

    Kook de rijst met wat zout en koel deze terug. Bak het vlees in de Phase. Voeg de nasi mix toe en blus af met het water. Laat het geheel ca 5 minuten koken en koel vervolgens terug. Bak de nasi groenten in de Phase en koel vervolgens terug. Meng de drie componenten met elkaar.
  2. Saté

    Gaar de saté spiesen in de hete lucht oven gedurende ca 10 minuten op 160ºC. Breng de saté pasta met het water aan de kook. Koel de saté spiesen en de saus terug.
  3. Opmaak

    Presenteer de nasi en de saté in een schaal en de saté saus apart. Verkoop er eventueel los seroendeng, gebakken uitjes en kroepoek van Conimex bij.