Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 290 Recepten
Geen recept gevonden
-
Doperwtensoep uit Londen met munt en dragon
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Beukenzwam tempura
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Mille feuille van aardappel
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Harira soep met ras el hanout
- Soepen
- Vegetarisch
-
Tartelette met boontjes, roomkaas en limoen
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Koolraap in zoutkorst
- Vegetarisch
- Bijgerechten & Garnituren
- Vegetarisch
-
Nigiri sushi met gerookte bietjes en sesam soja
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische Turkse pizza
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Broodje vegetarische kipsate
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
-
Taco's sin carne
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Pita met vegetarische shoarma
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Broodje roockworst "classic"
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
-
Taboulé couscoussalade met falafel en hummus
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Vietnamese loempia's met gemarineerde komkommer en satésaus
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Rode witte koolsalade met limoenmayonaise
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Salade geitenkaas met bietjes en balsamico
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Gerookte bietjes Carpaccio met Balsamico vinaigrette
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Pompoen met roquefort en roggebrood
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in