Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade:

  • minibietjes 30.0 st
  • zwarte peper
  • weide kruiden 350.0 g

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • geitenkaas rolletje 1.0 st
  • Vene cress 1.0 bakje
  1. Salade:

    Kook de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de zonnebloem en de pompoenpitten.Snijd de geitenkaas in plakken van 1 cm dikte.Bak de geitenkaas op vetvrijpapier in de pan aan beide kanten.
  3. Opmaak:

    Maak de gemengde weidekruiden aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de zuring.