Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade:

  • minibietjes 30 st
  • zwarte peper
  • weide kruiden 350 g

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25 g
  • pompoenpitten 25 g
  • geitenkaas rolletje 1 st
  • Vene cress 1 bakje
  1. Salade:

    Kook de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren. Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de zonnebloem en de pompoenpitten. Snijd de geitenkaas in plakken van 1 cm dikte. Bak de geitenkaas op vetvrijpapier in de pan aan beide kanten.
  3. Opmaak:

    Maak de gemengde weidekruiden aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden. Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de zuring.
+