Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Taboule

  • koud water 1 l
  • olijfolie 1 dl

Garnituur

  • kropsla 1 st
  • radijs 10 st
  • mini komkommer 5 st
  • rode ui 0.5 st
  • honingtomaatjes 30 st
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak

  • pitabroodje 10 stuks
  • koriander 10 takjes
  • munt 10 tak
  • falafel 20 st
  • paprikapoeder
  • hummus 300 g
  1. Taboule

    Doe de taboulé in een schaal en giet het water erop. Voeg de olijfolie toe en schep goed om. Zet de taboulé minimaal een uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    Maak de sla schoon en snijd de radijs in dunne plakjes. Snijd de minikomkommers in plakjes. Snijd de ui in reepjes. Halveer de tomaatjes en maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak

    Leg de kropsla in schaaltjes en schep de taboulé erop. Spuit de hummus erbij, garneer met paprikapoeder en verdeel de falafel. Verdeel hierover de gesneden tomaatjes, komkommer, radijs en rode ui. Maak af met munt, koriander en granaatappel. Schep vlak voor serveren vinaigrette over de salade en serveer met getoaste pitabroodjes.