Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Witte ui 5 st
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    5 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1.5 dl
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Tosti

  • Hellmann's Sandwich Saus Honing Mosterd 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Honing Mosterd 570ml
    250 g
    Hellmann's Sandwich Saus Honing Mosterd 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zuurdesembrood 20 plakken
  • ham, gekookt 20 plakjes
  • gorgonzola 500 g

Opmaak

  • rucola 300 g
  • Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Garnituur

    Pel de uien en snijd ze in de gewenste vorm. Zet ze aan in Phase en kruid ze met zout en peper. Voeg de tijm toe en blus af met de balsamicovinaigrette. Laat de uien 20 minuten rustig stoven in een pan met deksel.
  2. Tosti

    Verdeel met een paletmesje de honing-mosterdsaus over de plakken zuurdesembrood. Beleg de helft van de boterhammen met gekookte ham en gorgonzola. Leg de andere boterhammen erop. Bak de tosti in een paninigrill, koekenpan of op een bakplaat in de oven.
  3. Opmaak

    Maak de rucola aan met de sjalotvinaigrette. Halveer de zuurdesemtosti’s en serveer ze met de salade van rucola en uiencompote.