Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien 100 g
  • paprika mix, grof gesneden 400 g

Rijst:

  • kurkuma 2 g

Zoet zuur:

  • beukenzwammetjes 150 g
  • komkommer 0.5 st
  • sjalotten 2 st
  • Puntpaprika's 1 stuks
  • sushirijstazijn 2 dl
  • Suikerwater 1:1 2 dl
  • gember 50 g
  • citroengras 1 st
  • rode chili peper, fijngesneden 0.13 stuks

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1 g
  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien, paprika, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar.Voeg de tikka masala saus toe en breng het geheel aan de kook.Bak de vegetarische kip stukjes bij voorkeur ontdooid, in wat olie en voeg ze aan de curry toe.
  2. Rijst:

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.
  3. Zoet zuur:

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  4. Opmaak:

    Schep de curry in disposable bowls. Verdeel de rijst in aparte disposable bakjes en garneer met wat togarashi. Verpak het zoetzuur in aparte disposable bakjes.
  5. Tip:

    serveer er eventueel wat limoenpartjes en naanbrood bij.