Vegan Tikka Masala met zoet zure paddenstoelen (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien 100 g
  • paprika mix, grof gesneden 400 g

Rijst:

  • kurkuma 2 g

Zoet zuur:

  • beukenzwammetjes 150 g
  • komkommer 0.5 st
  • sjalotten 2 st
  • Puntpaprika's 1 stuks
  • sushirijstazijn 2 dl
  • Suikerwater 1:1 2 dl
  • gember 50 g
  • citroengras 1 st
  • rode chili peper, fijngesneden 0.13 stuks

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1 g
  1. Curry:

    Snijd de uien in brunoise en de rode peper fijn. Verhit de olie, voeg de uien en de rode peper toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid toe en verwarm ze in de saus. Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze in water met wat zout. Voeg de groenten aan de curry toe.
  2. Rijst:

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.
  3. Zoet zuur:

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.
  4. Opmaak:

    Schep de curry in disposable bowls. Verdeel de rijst in aparte disposable bakjes en garneer met wat togarashi. Verpak het zoetzuur in aparte disposable bakjes.
  5. Tip:

    serveer er eventueel wat limoenpartjes en naanbrood bij.