Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • water 1 l
  • quinoa 500 g
  • Kerstomaten, gehalveerd 200 g
  • groene paprika, in blokjes gesneden 100 g
  • Komkommer, ontpit, in blokjes gesneden 1 st
  • radijs 1 bosje
  • Rode ui, grof gesneden 50 g
  • platte peterselie, gesnipperd 20 g

Opmaak

  1. Salade

    Breng het water aan de kook, voeg de groentebouillon en de quinoa toe en breng opnieuw aan de kook.
    Kook de quinoa op een laag vuur gaat volgens de beschrijving op de verpakking.
    Spoel de quinoa koud en laat uitlekken.
    Vermeng de kerstomaten, groene paprika, komkommer, radijs, rode ui en platte peterselie.

  2. Opmaak

    Schep de sjalot-rode ui vinaigrette erdoor.
    Voeg de quinoa toe en schep de salade nogmaals om.
+