Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

  • rijst 150.0 g
  • mosselen 30.0 st
  • mosselvocht 450.0 ml
  • water 2.0 dl
  • zout 4.0 g

Step 1

  • rijst 150.0 g
  • mosselen 30.0 st
  • mosselvocht 450.0 ml
  • water 2.0 dl
  • zout 4.0 g

Step 1

  • rijst 150.0 g
  • mosselen 30.0 st
  • mosselvocht 450.0 ml
  • water 2.0 dl
  • zout 4.0 g

Step 1

  • rijst 150.0 g
  • mosselen 30.0 st
  • mosselvocht 450.0 ml
  • water 2.0 dl
  • zout 4.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Step 1

    Kook de rijst 20 minuten op 90°C. Gaar de mosselen tot ze allemaal open zijn. Vermeng de mosselen met de rijst, mosselkookvocht, water en zout. Mix tot een gladde massa. Smeer uit op een siliconenmatje.Droog 35 minuten krokant in de oven op 135°C.
  2. Step 1

    mosselchips
  3. Step 1

    Kook de rijst 20 minuten op 90°C. Gaar de mosselen tot ze allemaal open zijn. Vermeng de mosselen met de rijst, mosselkookvocht, water en zout. Mix tot een gladde massa. Smeer uit op een siliconenmatje.Droog 35 minuten krokant in de oven op 135°C.
  4. Step 1

    mosselchips
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu