Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • avocado 3 stuks
  • olijfolie
  • zout en peper
  • eieren 20 st
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tomaten, diverse soorten 300 g
  • zwarte boontjes 300 g
  • cheddarkaas 100 g
  • taco tortilla's 10 stuks
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • koriander 10 takjes
  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    200 g
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Garnituur

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in partjes. Bestrijk ze licht met wat olie, grill ze aan beide kanten. Klop de eieren los in een kom en bak van het eimengsel tien kleine omeletjes in wat Phase. Snijd de tomaten plakken. Maak de boontjes aan met de vinaigrette. Rasp de cheddar en verwarm de tortilla’s.
  2. Opmaak

    Leg de tortilla’s op de borden en verdeel daarop de avocado, omelet, tomaat en de boontjes. Maak de boereneieren af met de koriander, cress en wat geraspte cheddar.