Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus:

  • zonnebloemolie 20.0 g
  • witte uien, blokjes 200.0 g
  • kokosmelk 300.0 g

Groenten:

  • rode paprika 200.0 g
  • bospeen 300.0 g
  • haricots-verts 300.0 g
  • Zoete aardappels 400.0 g
  • kikkererwten 300.0 g

Opmaak:

  • ongezouten cashewnoten 80.0 g
  • koriander tak 25.0 g
  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar.Voeg de madras saus en de kokosmelk toe en breng het geheel rustig aan de kook.
  2. Groenten:

    Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze afzonderlijk van elkaar.
  3. Opmaak:

    Serveer de groente curry met basmati rijst of Papadams