Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 200 g
  • Knorr Patak Madras 700 g
  • kokosmelk 300 g

Groenten:

  • rode paprika 200 g
  • bospeen 300 g
  • haricots-verts 300 g
  • Zoete aardappels 400 g
  • kikkererwten 300 g

Opmaak:

  • ongezouten cashewnoten 80 g
  • koriander 25 g
  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de madras saus en de kokosmelk toe en breng het geheel rustig aan de kook.
  2. Groenten:

    Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze afzonderlijk van elkaar.
  3. Opmaak:

    Serveer de groente curry met basmati rijst of Papadams

+