Menu
Punten

Ingrediënten

+

Créme

  • Gerookte palingbouillon 250.0 g
  • volle melk 125.0 g
  • slagroom 125.0 ml
  • gellan 5.0 g

bouillon

  • Gerookte paling (graten en/of parures) 200.0 g
  • Knorr Professional Kippenjus 1L 1.5 l

Bereiding

  1. Créme

    Meng de gerookte palingbouillon met de melk en de room en voeg vervolgens de Gellan toe.
    Kook het geheel al roerend of in de thermoblender tot 80graden om de massa vervolgens te zeven en snel terug te koelen.
    Wanneer de massa is afgekoeld en stevig aan voelt toevoegen aan de thermoblender bij 55 graden voor gedurende 10 minuten.
    Wanneer de massa glad is verwerken in spuitflessen of spuitzakken.
    De creme kan verwarmt worden tot 80 graden.
  2. bouillon

    De fond de volaille aan de kook brengen en deze vervolgens van het vuur halen.
    Voeg de gerookte paling graten en/of parures toe en laat het geheel 10 minuten trekken.
    Vervolgens de bouillon passeren door een doek en snel terug koelen
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu