Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Cannelloni

  • Knorr Collezione Italiana Lasagne voorgekookt 3kg
    Knorr Collezione Italiana Lasagne voorgekookt 3kg
    10 bladen
    Knorr Collezione Italiana Lasagne voorgekookt 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • grove spinazie 1.5 kg
  • geklaarde boter
  • Knorr Garde d'Or Kaas Saus 1L
    Knorr Garde d'Or Kaas Saus 1L
    4 dl
    Knorr Garde d'Or Kaas Saus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Saus

  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    10 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • morillevocht 0.5 dl
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    3.5 dl
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • morilles 300 g

Garnituur

  • asperges, gekookt 30 st

Bereiding

  1. Cannelloni

    Kook de lasagne vellen beetgaar in ruim water met wat zout. Spoel de bladen koud. Was de spinazie en zet deze aan in een pan met wat Phase en kruid met zout en peper. Meng de spinazie met de helft van de kaassaus. Leg de lasagnebladen op een snijplank en halveer ze. Verdeel de aangemaakte spinazie over de lasagnebladen en rol ze netjes op. Leg ze in een ovenschaal en verdeel de rest van de kaassaus erover.
  2. Saus

    Verhit de sjalot in een sauspan, blus af met het morillevocht en voeg de kippenfond toe. Breng de fond aan de kook, reduceer en passeer het geheel.Snijd de morilles en voeg ze aan de jus toe.

  3. Garnituur

    Verwarm de asperges in het aspergekookvocht.

  4. Opmaak

    Leg op ieder bord om en om twee canneloni’s en drie asperges. Maak af met de saus en wat cress.