Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Cannelloni

Saus

Garnituur

  • asperges, gekookt 30 st
  1. Cannelloni

    Kook de lasagne vellen beetgaar in ruim water met wat zout. Spoel de bladen koud. Was de spinazie en zet deze aan in een pan met wat Phase en kruid met zout en peper. Meng de spinazie met de helft van de kaassaus. Leg de lasagnebladen op een snijplank en halveer ze. Verdeel de aangemaakte spinazie over de lasagnebladen en rol ze netjes op. Leg ze in een ovenschaal en verdeel de rest van de kaassaus erover.
  2. Saus

    Verhit de sjalot in een sauspan, blus af met het morillevocht en voeg de kippenfond toe. Breng de fond aan de kook, reduceer en passeer het geheel.Snijd de morilles en voeg ze aan de jus toe.

  3. Garnituur

    Verwarm de asperges in het aspergekookvocht.

  4. Opmaak

    Leg op ieder bord om en om twee canneloni’s en drie asperges. Maak af met de saus en wat cress.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan