Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • gehaktballetjes,gebraden 30 stuks
  • Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    700 g
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Baguette:

  • witte baguette 4 st
  • wortel julienne 250 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • komkommer 1 g
  • lente uitjes 2 st

Opmaak:

  • mint 2 takjes
  • koriander 5 takjes

Bereiding

  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Verwarm de gehaktballetjes in de saus.
  2. Baguette:

    Bak de stokbroodjes af in de oven. Blancheer de wortel julienne en maak deze aan met de vinaigrette. Snijd de komkommer in lange plakken en de lente ui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    Snijd de baguettes vanaf de bovenkant in. Verdeel de komkommer, gehaktballetjes en de wortelsalade. Maak de broodjes af met wat lente ui, mint en koriander.