Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Patak Madras 700 g
  • gehaktballetjes,gebraden 30 stuks

Baguette:

  • witte baguette 4 st
  • wortel julienne 250 g
  • komkommer 1 g
  • lente uitjes 2 st

Opmaak:

  • mint 2 takjes
  • koriander 5 takjes
  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Verwarm de gehaktballetjes in de saus.
  2. Baguette:

    Bak de stokbroodjes af in de oven. Blancheer de wortel julienne en maak deze aan met de vinaigrette. Snijd de komkommer in lange plakken en de lente ui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    Snijd de baguettes vanaf de bovenkant in. Verdeel de komkommer, gehaktballetjes en de wortelsalade. Maak de broodjes af met wat lente ui, mint en koriander.
+