Herfstige gerechten
Ontdek de ontwikkelingen in de horecabranche, van gerechten met dierlijke producten tot smaakvolle plant-based opties.
- 
        
        ![Mosselen met gebakken aardpeer en crème van boerenkool]()  ![Mosselen met gebakken aardpeer en crème van boerenkool]()  Mosselen met gebakken aardpeer en crème van boerenkool
- 
        
        ![Gerookte hertenham met witlof en granaatappel]()  ![Gerookte hertenham met witlof en granaatappel]()  Gerookte hertenham met witlof en granaatappelEen mooie compositie van kleuren en smaken van de herfst. 
- 
        
        ![Wilde paddenstoelen roomsaus]()  ![Wilde paddenstoelen roomsaus]()  Wilde paddenstoelen roomsausSaus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord. 
- 
        
        ![Vegetarische burger met pompoen en gorgonzola]()  ![Vegetarische burger met pompoen en gorgonzola]()  Vegetarische burger met pompoen en gorgonzolaDoor de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. En daarom kunnen ... 
- 
        
        ![Stoofpotje met konijn en kriekbier]()  ![Stoofpotje met konijn en kriekbier]()  Stoofpotje met konijn en kriekbierEten is feest. 
 Zo'n hartverwarmend stoofpotje, dat is pure nostalgie op een bord!
- 
        
        ![Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree]()  ![Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree]()  Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpureeDe puree van pastinaak wordt nog intenser als je deze verrijkt met wat witte chocolade. 
- 
        
        ![Wild saus Royale]()  ![Wild saus Royale]()  Wild saus RoyaleSaus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord. 
- 
        
        ![Aardappeltruffel soepamuse met Parmezaans kaasschuim]()  ![Aardappeltruffel soepamuse met Parmezaans kaasschuim]()  Aardappeltruffel soepamuse met Parmezaans kaasschuim
- 
        
        ![Thaise currysoep met pompoen]()  ![Thaise currysoep met pompoen]()  Thaise currysoep met pompoenWij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soe... 
- 
        
        ![Bieten in zoutkorst]()  ![Bieten in zoutkorst]()  Bieten in zoutkorstDit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mis... 
- 
        
        ![Herfstazijn]()  ![Herfstazijn]()  HerfstazijnDit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mis... 
- 
        
        ![Hertenschouder met morillepuree en paddenstoelen crumble]()  ![Hertenschouder met morillepuree en paddenstoelen crumble]()  Hertenschouder met morillepuree en paddenstoelen crumbleDe "crumble" van paddenstoelen is snel en gemakkelijk te bereiden en geeft je gerecht iets extra's. 
- 
        
        ![Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappel]()  ![Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappel]()  Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappelGroenten spelen vandaag de dag steeds meer de hoofdrol op ons bord. Dit recept laat zien hoe veelzijdig groenten zijn en hoe we... 
- 
        
        ![Aardappeltruffel soep met bleekselderij]()  ![Aardappeltruffel soep met bleekselderij]()  Aardappeltruffel soep met bleekselderijDat aardappels en truffels goed samen gaan is niet nieuw. Wel dat wij deze zwarte diamant met de bekende aardappel combineren i... 
- 
        
        ![Romige bieslook saus]()  ![Romige bieslook saus]()  Romige bieslook sausSaus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord. 
Misschien ook interessant
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                