Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Knorr Supérieur Thaise Rode Curry Soep Poeder 12,5L
    Knorr Supérieur Thaise Rode Curry Soep Poeder 12,5L
    190 g
    Knorr Supérieur Thaise Rode Curry Soep Poeder 12,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • pompoen 250 g
  • Shanghai paksoi 250 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • korianderblad 10 g

Bereiding

  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten zachtjes door. Snijd ondertussen de pompoen in blokjes en blancheer ze. Snijd de paksoi en bak in wat Phase. Verdeel de paksoi vervolgens samen met de pompoen over de kommen. Schep de soep in de kommen en garneer met de koriander.