Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Konijn:

  • konijnenbouten 2.5 kg
  • uien, blokjes 500 g
  • wortel, in plakjes 500 g
  • water 8 dl
  • kriekbier 8 dl

Garnituur:

  • Parijse champignons, in vieren gesneden 500 g
  • zilveruitjes, fijn (diepvries) 250 g
  1. Konijn:

    Verhit de helft van de Phase en bak het konijn mooi bruin.
    Voeg er de ui, tijm, knoflook en wortel aan toe en laat eventjes meestoven.
    Bevochtig met water, breng aan de kook en voeg de Gebonden Kalfjus en het Kriekbier toe.
    Laat het geheel garen onder een deksel gedurende ongeveer 1 à 1,5 uur.

  2. Garnituur:

    Verhit de rest van de Phase en bak er de champignons en zilveruitjes in gaar, voeg toe aan de rest van de bereiding en gaar nog 30min. verder. Bind naar wens met de Maïzena.
    Serveer met gebakken aardappelen.

+