Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Konijn:

  • geklaarde boter 80 g
  • konijnenbouten 2.5 kg
  • uien, blokjes 500 g
  • wortel, in plakjes 500 g
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    15 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    40 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 8 dl
  • Knorr Gebonden Kalfsjus Poeder 21L
    Knorr Gebonden Kalfsjus Poeder 21L
    50 g
    Knorr Gebonden Kalfsjus Poeder 21L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kriekbier 8 dl

Garnituur:

  • geklaarde boter
  • Parijse champignons, in vieren gesneden 500 g
  • zilveruitjes, fijn (diepvries) 250 g
  • Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Konijn:

    Verhit de helft van de Phase en bak het konijn mooi bruin. Voeg er de ui, tijm, knoflook en wortel aan toe en laat eventjes meestoven. Bevochtig met water, breng aan de kook en voeg de Gebonden Kalfjus en het Kriekbier toe. Laat het geheel garen onder een deksel gedurende ongeveer 1 à 1,5 uur.

  2. Garnituur:

    Verhit de rest van de Phase en bak er de champignons en zilveruitjes in gaar, voeg toe aan de rest van de bereiding en gaar nog 30min. verder. Bind naar wens met de Maïzena. Serveer met gebakken aardappelen.