Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

garnituur

  • bleekselderij 300.0 g
  • brioche brood 1.0 stuks
  • roomboter, geklaard

tip

  • truffeltapenade 100.0 g

Dat aardappels en truffels goed samen gaan is niet nieuw. Wel dat wij deze zwarte diamant met de bekende aardappel combineren in een prachtige soep.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

  2. garnituur

    Maak de bleekselderij schoon, snijd deze brunoise en blancheer ze.

    Snijd het briochebrood in mooie dobbelsteentjes en bak ze krokant in de geklaarde boter.

  3. opmaak

    Verdeel de brunoise van bleekselderij in de soepkommen en schep de soep erop.

    Maak de soep af met waterkers en serveer er briochebrood croutons bij.

  4. tip

    Verrijk de soep met wat truffel tapenade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu